INPRO

INPRO

Glass Projects
since 1989.

Onze unieke aanpak.

INPRO staat voor snelle service, veiligheid, kwaliteit, bereikbaarheid en professionalisme. Wij bieden je technisch advies en een oplossing op maat die tegemoet komt aan je eigen behoeftes.

Kwalitatieve producten op maat en advies

We bieden je glas op maat van je woonwensen en -behoeften. We luisteren naar je en staan je bij met persoonlijk en professioneel advies. INPRO denkt mee met de architect, leeft zich volledig in in jouw projecten en ondersteunt je op vlak van de nieuwste glastechnieken en interieurtrends. Dit alles met aandacht voor de geldende veiligheidsnormen. Wij komen naar jou thuis en maken gratis een prijsofferte.

 

Verzorgde plaatsing en afwerking

We streven steeds naar de hoogste plaatsings- en afwerkingskwaliteit. Ons in-house plaatsingsteam bestaat uit ervaren vakmannen. Zij garanderen een verzorgde afwerking van al je glaswerk en helpen zo mee aan de realisatie van je woonproject. Een kwalitatieve klantenservice en -tevredenheid is hierbij onze absolute prioriteit. INPRO is bovendien 6 op 7 bereikbaar en verzekert je zo een glasheldere en snelle service.

 

Nauwgezette coördinatie en opvolging

We volgen je dossier persoonlijk, snel en nauwkeurig op, van de bestelling tot de plaatsing en nazorg. INPRO biedt je een single point of contact —dit wil zeggen dat eenzelfde contactpersoon gedurende de volledige duur van je woonproject het dossier zal beheren. Hierdoor weet je steeds waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.